I'll pick up my guitar and play A couple of my songs

..That I'll sing at the top of my lungs"

Jaa, det här med tandläkaren gick ju inte sådär jätte bra precis.. hade tid 07:30 jag fick 7 bedövnings sprutor och efter många tårar och smärta så släppte tandfan efter ett tag... 10:45 lämnade jag tandläkaren så ni kan ju räkna ut själva hur lång tid det tog... SMÄRTA! Och dom sa att det här är väldigt ovanligt att det ska göra så ont och ta sån tid, bara för att det var jag typiskt.

I tisdags for jag och mamma till IKEA och inhandlade en massa saker, love it! Tog oss en sväng på alko och skor från skopunkten fick också följa med hem! Idag har jag suttit och lagt upp en massa på tradera och blocket hoppas bara sakerna blir sålda nu då!!

Och jag är sjuk eller påväg att bli sjukare... och det får INTE HÄNDA!!! För imorgon är det fredag och då vill jag ut och dansa med tjejerna och INTE vara sjuk... och jag får fan i mig INTE vara sjuk på lördag för då ska jag på halloween party som jag har taggat som fan till och har köpt en dräkt för 300 spänn och då tänker jag tammefan INTE vara sjuk!!! Ååååååååååh.. sluta nu, bli frisk bara. Någon som har ett tips på hur man blir frisk på en gång?  för imorgon tänker jag vara frisk, that´s it!


Komsi..


Jobbig dag imorgon..

Det känns verkligen i kroppen att man har ställt tillbaka klockan en timma, skit konstigt känns det! Helgen bestod av mys och fest, en bra helg! imorgon är det Måndagen den 26 Oktober och jag Elin Andersson ska befinna mig hos tandläkaren 07:30 för att dra ut en tand.. jag har tandläkarskräck.. så behöver jag säga att jag är livrädd just nu? och kommer förmodligen att ha ont i magen hela natten och imorgon, ååh jag vill inte! Fast det är ju jag som vill dra ut tanden så jag får väl som skylla mig lite själv men endå... imorgon är det synd om mig så tänk på mig och håll tummarna för mig är ni snälla! Efter tandläkaren så blir det iaf jobb till 19 sen ska jag och amanda testa våra dräkter inför halloween TAGGAR SOM FAN! Nu ska jag hoppa i badet sen sova jobbig dag imorgon så see you when you see me så att säga!:)


cold water

Idag så tog jag och mamma oss en promenad och gick bland annat på vattnet..


jesus?


19 NOVEMBER!!!!!

Förhandsvisning på New Moon bokat i Piteå den 19/11 kl 23.59!!!!!
Behöver jag säga att jag LÄNGTAR!?!


Throw up your arms into the sky

..You and I"

Igår blev det myyys hos Amanda, och ikväll så blev det mys med Kicki, Lisa och Dennis eftersom dom är hemma i skell och hälsar på! Köpte lite blandade goda saker på ica och drog hem till lisa och satt i deras husvagn och snackade och hade super trevligt! Min helg har varit hur bra som helst, imorgon är det måndag och nya tag fast jag är ledig tis-fre hehe, men ska hem till mami&papi och hjälpa till med lite saker sen så taggar jag som fan tills på Fredag!!!;) Nu ska jag se tv och försöka sova i lagom tid så jag tar mig upp imorgon, see you when you see me!


Sitting here on this lonely dock Watch the rain play on the ocean top

Now here's the sun, Come to dry the rain, Warm my shoulders and relieve my pain, You're the one thing that I'm missing here, With you beside me I no longer fear.."

Har verkligen fastnat för den här sköna låten! tack för ikväll lisa och calle ägde i idol som vanligt! hehe fan vad roligt det var när juryn trodde att han skulle sitta löst och åka ur? och den första att sitta säkert var han haha in your face!! go calle go.


Put on my blue suede shoes and I Boarded the plane

Walking in Memphis.."

Har ätit en underbar fredags mat, älgkött och potatisgratäng med bearnaisesås ofc och ett glas vin, sitter och ser idol och väntar på att världens bästa lisa ska komma till mig!!=) ha en trevlig kväll nu åter till idol, CALLE CALLE CALLE CALLE!!!!

Idol nästa?... hahah not!


Michael Jacksons spöke?

Ser riktigt läskigt ut iaf, kolla själva. (förstora för att se bättre)


SingSTAAAR!

Avskedsfest för hedvig hemma hos mig den 24 september, singstar heeela kvällen tills utgång awesome kväll säger jag bara!! liite spårad men sånt som hör till, right? ;)


Nattblogg/Avreagering! = lyssna på pink & ge hela världen fuck you!

You stop and stare, you think I care? I don't.. You talk real loud but you ain't saying nothing cool..

Jo men jag är ju en diva, bitch ja någon som tror att jag är något iaf? och jag tror ju att jag är så jäävla snygg? iaf om man ska lyssna på vissa girls i denna stad, mhm.. okey, jamen det är ju tur att jag bor i den största jävla skitsnack hålan i världen där tydligen folk känner en utan att man ens har pratat med personen i fråga.. det roliga i det hela är att jag vet vilka som sagt det och just i den situationen då jag träffad dom så har jag bara varit tyst och inte sagt nått, men det gör mig alltså till en dryg diva/bitch tror jag är nått snygg? Jamen okej, då hänger jag med för du känner ju mig eller..? Då ska jag öppna käften nästa gång så kanske ni har en orsak till att kalla mig bitch... Bring it we can take it there!



Zedd Åke Walle Viktor Persson

Har inte blivit så mycket bilder i bloggen sen i sommar men det kommer, jag börjar här med Zedds fina dop i våras, Zedd är min systers yngsta pojk av tre!


Trött på att vara Nattuggla..

Jag har alltid varit nattmänniska alltid kvällspigg och morgontrött, Hur gör man för att sluta vara en nattmänniska?! kan vara skit trött på dagen/afton men direkt klockan blir 22 så blir jag bara piggare och piggare, när klockan blir 00 är jag så pigg att det är omöjligt att sova, 03 fortfarande lika pigg.. måste ju sova för jag har fan inte tid att stiga upp kring ett på dagarna.. (det finns inte på kartan att jag stiger upp före klockan har blivit 09 men..) dels har jag ett jobb att sköta och sen vill jag inte missa hela dagen vill hinna göra en massa saker innan dagen är slut.. Ge mig tips, och ge mig BRA tips till att inte bli en morgonmänniska för det kommer jag aldrig att bli jag tycker om att vara nattmänniska tycker om natten, men till att åtminstånde sova i lagom tid så man tar sig upp före 12 på morgon..

Ni kan hoppa över tips som är ungefär som dom här: blunda bara och sov, tänk inte på något (jo för det är ju jävligt lätt när man är så pigg att man skulle kunna springa ett maratonlopp..?) -Se film läs en bok (jag kan inte sommna till filmer oavsätt hur dåliga dom är så måste jag endå se klart dom.., bok kan funka men ligger endå och läser i timmar innan jag blir någorlunda trött så, nej!) -Stäng av dator, mobil, tv, allt ljust, radio osv.. (det gör jag redan, förutom radion då men den stänger jag inte av, vägrar lyssna på mitt tjutande öra så..) Jaa kommer inte på så mycket mer än så just nu, men har ni tips så GE MIG DOM, I NEED IT!

The night is young
The sun has fallen, the moon is dancing.


There’s a hole in my heart

Hade tänkt gå upp tidigt idag, ut och gå osådära men.. ja så blev det ju inte riktigt, blev bråttom som fan istället att göra sig klar och träffa hedvig och kicki på waynes för lite fika, hedvig flyttar ju till London på onsdag fy fan va kul jag vill också.. kanske efter jul? vi får se! efter fikat gick jag och hedvig på stan och jag handlade ett nytt internet upptäckte igår att 3 som jag sagt upp gick ut.. så nytt internet och den här gången Telia ALDRIG MER 3!!! Och det säger bara SWOOOSCH är ju inte van med att det går så här fort ju! NiceNice :D smell you later!

 




You think I care I don't

Har inte skrivit på ett tag men har varit ute på äventyr så det är därför, idag är det iaf lördag och den tillbringas med världens bästa Lisa! Vi dricker lite bira & kollar på gammla bilder, sånt är så sjukt kul men fan vad man längtar tillbaka.. aja björn rosenström ikväll! Ha en trevlig kväll, skåål!

LYCKA!




RSS 2.0