I'm only gonna break break ya break break ya heart

Har inte skrivit på ett tag igen, men eftersom jag inte kan sova så kan jag lika gärna slänga in ett inlägg! Har egentligen inte så mkt att skriva om men kan ta och skriva lite om lång helgen som varit, i torsdags blev det en snabb visit till gävle sen hem igen på fredagen var hemma kring 22.00 då blev det snabba ryck att fräscha upp sig efter den långa bil resan sen plingade kicki, lisa, martin och emanuel på dörren vi satt och surrade om allt möjligt kring 12 drog vi vidare till station för att slå klackarna i taket, riktigt trevlig kväll måste jag säga! Lördagen -underbart väder- drog till ursviken för mat och vin på amandas balkong satt och pratade om allt möjligt med ljuvlig musik ur högtalarna och solen i ansiktet, kvällen avslutades på calles/olles. Söndagen.. ja då mådde man som man förtjänade efter den långa helgen men jag gillar det för det var en toppen helg! Jamen det var väl som det jag hade att berätta, intressant va!;) Nu nytt försök för sömn, på återseende.


Bäst!♥


Movie Night


Söndag kväll, kom nyss hem! Har ont i magen av olika anledningar, jag är nervös inför imorgon så jag nästan kräks men det ska nog gå bra.. eller ne fan det SKA gå bra inga jävla nog kanske osv.., det måste! Blä vad magen gör ont.. dags för mina vänner Ben & Jerry att göra mig sällskap i soffan framför en massa filmer! See you when you see me så att säga!;)


i'm sick of trying

...Whatever your excuse is, I'm sure I've heard them all before! You make me sick!"


Hellyy, igår satt jag och Carro hemma hos mig och hade trevligt, i like it! Senare på kvällen drog vi ut på olles och drack lite öl, träffade bland annat Emanueeel som jag inte har träffat på hur länge som helst!! Hade riktigt kul igår faktiskt, fan vad man kan skratta åt vissa folk alltså hahah fem krona ja jisses haha! Ikväll blir det ursviken och amandaaa vilket kommer resultera i ennu en awesome kväll, för vi är awesome!

SommarSommarSOMMAAAR!!!!


HAPPY FACEEEE!!!

Det känns som en stoor sten, den festaste största sten ni kan tänker er bara har släppt från magen, som att huvet aldrig har varit klarare, jag kan andas fritt och hjärtat slår äntligen normalt igen. Så jävla skönt känns det nu!! :D än är det inte över men jag säger då det fyfan det här var skönt! Åååhååå jag är så glad att jag bara vill skrika :D Nu ska jag dra till min älskade vän amanda och fan vi ska fira! Puss och på återseende / världens gladaste elin just nu!

PS. ni som vet vad det här handlar om: KOMENTERA INTE!! iaf inte så det avslöjas någonting för det finns dom som läser som inget får veta.. och ni som inte fattar nånting håll ut ni alla kommer snart få veta! :D


RSS 2.0