Can we go back to the way we used to be

I hate myself for losing you.."

Har just varit ute och glassat lite i solen, nu blir det dusch och mat sen väntar första jobbar dagen kl 16 till 19! Efter jobbet vet jag inte vad som händer men jag är öppen för förslag, någon som hänger med och badar ikväll kanske?!? ;) Later..


Awesome!!

Tror aldrig jag har skrattat så mkt åt en film, se den se den!!




Härlig kväll!

Har haft en sjukt härlig kväll, fint väder och varmt (ÄNTLIGEN).. började med att ta mig en lång spring runda fan va härligt det var!! Senare på kvällen så blev det pizza hos erik och isa, där försvann den spring turen.. sen kaka och annat gott även en kall öl slank ner, solen värmde verkligen i kväll så sjukt skönt älskar sånna här sommar kvällar, nu är jag hemma iaf och sängen väntar taggar på sol imorgon så jag kan bli brun nångång!!!.. Over and out!




Trulle bulle



Trulls & Isa


Förälskad!

GE MIG DOM BARA NU?!, MÅSTE HA DOM!!!!
DOM SKA BLI MINA!






komigen, jag älskar dig för evigt om jag får nån av dom?!


My life would suck without you..

Har inte skrivit på ett tag för jag har inte haft tid helt enkelt, studentfirande, festande, midsommarfirande, vänner och familjen har tagit upp den största delen av min tid på senaste så att.., men hey nu är jag här! Idag har jag vandrat omkring på stan med isa & sille, tänkte göra så att jag ska börja med att lägga upp bilder på saker som jag har köpt osv för att göra det hela lite intressantare och få liv i bloggen, eller vad säger nii?! ;) vi testar sen ser vi hur länge det håller i sig hehe, enjoy..


Randiga tröjjan; Gina
Blusen; Lindex



Söstaste Silas, i sin nya "gubb" keps! (L)


Mitt jätte fiina halsband från mina fina systrar i studentpresent!(L)




Sol?

Vars fan är du? Tagga sol på fredag nu då! Var i pite igår med mamma, hälsade på hos erik & isas nya place gosade med sille och inhandlade två snyggingar en extern hårddisk & en ny digitalkamera för mina studentpengar!!=) I love it! Nu film sen säng! Laaaater..




Isa & Silas

För jag har tagit studenten, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

I torsdags tog jag studenten och det var nog en av dom bästa dagarna i mitt liv, jag vill göra om det igen för jag hann inte riktigt med allt gick så fort och jag har haft fullt upp enda tills idag, nu kommer tomheten nu börjar jag förstå att jag har tagit studenten. 12 år av skola är över!? hur sjukt är inte det? jag förstår det verkligen inte! nu är vi fria, nu börjar det stora livet!

Vill göra om det för allt gick så fort, vars försvann dagen? vars är klassen som jag faktiskt saknar? hann inte säga hejdå till alla, vissa flyttar vissa stannar kvar, vissa kommer jag aldrig mer att träffa vissa kommer jag att träffa. Allt är bara så sjukt konstigt och det är många som jag kommer att sakna.

Trots den stora tomheten jag känner nu och att jag inte har någon aning om vad som kommer att hända med mig i framtiden så känns det så otroligt skönt och jag är stolt över mig själv, studenten är ett minne för livet! Tack HP3, vi ses!







Mer bilder kommer senare!




Flak & Stipendium

Ikväll har vi pyntat flaket som vi ska åka på imorgon och skrika som FAAN! Imorgon står jag alltså där vitklädd mössan på huvet glaset med champange i handen och skriker fy faaan va jag är bra, gött! Förstår inte riktigt att det är imorgon men det kommer väl, jag och lisa ska upp klockan 05:30 och göra oss klara så dags för sängen.

 Men först måste jag få skryta liiite hehe.. det var ju stipendium utdelning på skolan idag och vem vann i våran klass? JAAAAAAAG! ;D wiie, hade ingen aning om det och fick nog världens chock när jag hörde mitt namn, har aldrig vunnit eller fått något sånt så jag är rätt nööjd och tusen kronor rikare! ;) Så godnatt på er, imorgon kör vi HP3!




En bal på slottet

Balen igår var jätte rolig! Skitsnygga människor god mat och dryck kan ju nästan inte bli bättre! ;) Det var huur mkt folk som helst som var där och tittade blev goode nervös när vi börja rulla in med bilen! Bilder och sånt kommer senare! Stort tack till min kära barndomsvän viktor som var min date för kvällen ;*





Imorgon

Fan va konstigt det känns att det är balen imorgon och ju mer jag tänker på det ju mer nervös blir jag! DET ÄR JU FAN IMORGON!?!.... jisses, lär dricka några bärs innan för att lugna nerverna! Men nu ska jag slå på en film och sova ska upp rätt tidigt imorgon och börja pyssla så, inga jävla ringar under ögonen imorgon inte, nu blir det skönhetssömn hehe! ;) Over and out..


Älskade vän!

Vi har bara festen kvar!

Bilder från tors & fre








Champange skålning, HP3

Tired

Idag blev det som sagt en sväng i umeå med lisa, riktigt trevligt! Sen hem och blev ompysslad på Aqua spa.. mmmm vad härligt det var för mina onda kropp, kan fan inte gå längre?? hur är det ens möjligt.. dags att börja röra på fläsket lite oftare kanske? nu ska jag iaf sova är hur trött som helst.. imorgon ska vi vara på folkan från klockan 9 till 16.00..... känner ingen pepp alls på att sitta där och ja vad vi nu ska göra! men det bjuds tydligen på frukost, lunch och fika så vafan! nemen godnatt hörrni!

The day I stop having fun I'll just walk away

Ikväll behöll vi pirat outfiten på och drog till bowlingcompaniet, sen drog vi och fika sen vidare hem till mig! Vi är lediga imorgon så jag ska följa lisa till umeå för lite shoppning osådära! Så nu ska jag proppa i mig alvedon för heeela min kropp värker.... sen ska jag sova!!!


Haha, vad har jag för jävla stil?!





GODNATT!








Pirates will stand and the loser will fall



Don't try to run, it's all set and done
There's treasure in sight
We are robbing you blind, I hope you don't mind
We are taking it all tonight
Never shall we die.
HP3


HEHE

Blött Blött Blött BLÖTT blev det idag, kriget är inte över än hehe!! Känner mig rätt så risig nu så nu blir det DUSCH! Sen mat, film/sova sen får vi väl se om vi hittar på nått ikväll? Later..





RSS 2.0