'Cause if you’re not really here

...Then I don’t wanna be either, I wanna be next to you, Black and gold!"

Ja då har man sett den filmen, och den får väl 3 av 5 guldpopcorn men Joel Kinnaman får 5 av 5 HETApopcorn hehe!;) Nu ska jag och carro soooova, imorgon drar jag söder ut till Gävle/Valbo!:):):):) see you when you see me!


Jaa, jag är kär i han...


Nu blir det bio!!


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG!

FÖR DET ÄR VÄRLDENS BÄSTA LISA HUNESJÖS 20 ÅRS DAAAG!!!!♥
GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!

Hoppas du har haft en bra födelsedag i paradiset!! När du kommer hem blir det party like a rockstar, det kan du skriva upp! Hoppas även att mitt grattis sms kom fram först!;) pusspusspuss på dig!


HAPPYFACE!!


I'm shaking it off

Varför är man rädd för poliser egentligen? eller jag är det iaf, helt utan anledning.. konstigt det där! Men rädslan har börjat försvinna, jag tycker om poliser skulle faktiskt själv tänka mig bli polis men då vill jag ju jobba åt GSI såklart;) wallander eller beck, hehe! Har sett en till Johan Falk film ikväll, och för ett tag sen då märker vi att det är en kille som springer som fan över vägen utanför mitt fönster med 2 snutar efter sig haha snacka om att jag fick Johan Falk känsla!;) Vi satt och spana medans 2 polisbilar snurrade runt runt, spännande ville bara kalla dit GSI gänget och "frank" hehehehehe! Nä fan nog pratat om strunt, nu sängen jobb 12.00, peace!


Just ja, för er som inte vet så har jag färgat håret och det blev VÄLDIGT ljust för att vara jag.. bättre bild på håret kommer senare, godnatt♥


hot stuff

...I'm in love, With this song, So just hush, Baby shut up, Heard enough!"


Kallt som fan är det överallt både inne och ute, önskar jag kunde joina Lisa på stranden i Thai just nu... men what to dooooo! Nu popcorn och ennu mera Johan Falk och drägla lite åt min nya kärlek, hehe! Snabba Cash på bio i helgen?!?! JA!


ja, tack!


kyla

Klockan är 02:15 och jag kom nyss hem och det är sådär 29 minus grader ute, vi har varit och åkt madrass nerför vitbergsbacken och jag säger då det sataaaan vad det gick haha vi klädde oss som fan det är en sak som är säker men ögonfransarna frös ihop på mig och ansiktet eftersom det bara sprutade snö när vi for nerför backen haha alltså, fan vad kul!! :D skönt med lite frisk luft också då jag bara har varit inomhus hela den här veckan. Nu har iaf hanna, emanuel och lalla farit hem och nu ska jag faktiskt lägga mig och sova för klockan 10 imorgon bultar lisa på dörren och hon är inte att leka med ;) blir kanon då får jag vända tillbaka dygnet
over and out!

Take a breath, take it deep

...Calm yourself, he says to me, If you play, you play for keeps, Take a gun, and count to three, I’m sweating now, moving slow, No time to think, my turn to go!"

Min dygnsrytm är nu helt fucked up! Hade tänkt vända tillbaka allt igår men då blev det att se bronsmatchen sen drog jag hem kring ett och sen var ju klockan helt plötsligt 2 och då började ju guldmatchen så kollade lite på den, när det stod 3-5 till usa så tänkte jag lägga mig och sova men just när jag ska slå av tvn så gör kanada 4-5 målet och inte långt därefter 5-5 det blev sjukt spännande och jag somnade inte försen klockan var 05.30... men jag är glad att jag var vaken för det var en sjukt bra match, och GO USA fan vad bra!!! :D får försöka vända på dygnet och gå och sova tidigt ikväll, gooood luck!


RSS 2.0