Gooodnight Sweetheart

SAIK förlorade.. det sög, nu ska jag försöka fixa klart alla kort äta en äggmacka och sen sova, jobb imorgon.

PS. hört rykten om att det finns chips med bearnaisesås smak det MÅSTE undersökas imorgon! MUUMS :D en sak till som är ps. och det är att direkt jag vaknar imorgon så ska jag ladda hem nya HOW I MEET YOUR MOTHER längtar längtar längtar!!=)

Äntligen!!!

Snart är det nedsläpp!
Nu sticker jag iväg och ska se matchen med några kompisar!
over and out


HAHA

Jag tror jag gör det roligaste man kan göra jag sitter och kollar igenom alla mina tusentals bilder på datorn måste lägga över dom på min externa hårddisk innan datorn kraschar, och jag säger då bara det hahah vilka bilder, bilder som är så gammla att jag nästan glömt bort att dom finns, ja herregud säger jag bara! =) haha!

Den här bilden fick mig att fundera på NÄR FAN SKA VI STYRA UPP GAMMLA 9B KLASSFEST IGEN?!!


haha hur fan såg vi ut riktigt... 9b-2006


Flickan som lekte med elden

Då var helgen över, nog för att jag har som inga dagar känns det som alla dagar är som lika? Började iaf helgen med Lisa och lite party har alltid lika roligt med Lisa vilken solstråle alltså!:) det blev alldeles för jävla sent innan jag fick sommna hade en galen hosta och två vilsna kompisar som ville låna min soffa att sova på och snäll som man är så fick dom det och det blev totalt 3 timmars sömn för mig den natten. Jobbade lördag sen låg jag bara i soffan och somnade långt före midnatt.. händer inte ofta. Söndag idag, jobbade och ikväll var jag och min soulmate på bio och såg flickan som lekte med elden jaa, what to say om den då den var helt okej, men måste säga att män som hatar kvinnor var mycket bättre. Men det var en perfekt avslutning på den här helgen, nu ska jag spela farm ville och fika, Lisa jag vet att du vill bli min granne i farm ville visst vill du visst visst visst? ;) nog snackat om allt och inget vi ses!

Ashton Kutcher


Jo jag ska visst klaga!

WTF.. ingen Lucas eller Payton i one tree hill längre!? Nemen ta bort dom som gör serien gör det bara.. ååh vad dom skulle ha lagt ner serien efter säsong 6 om inte tidigare!! men som sagt dom verkar inte kunna göra ett avslut, tråkigt eftersom man blir rätt så less det händer ju som aldrig nått längre, eller jo men det går bara runt runt runt. Men ja jag kommer förmodligen att fortsätta se endå, men lite besviken blir jag allt.

Förövrigt så är jag en stor tönt hahahaha, ja jag säger då bara det de är tur att jag kan underhålla mig själv jävla tönt fan vad pinsam jag är egentligen hahah! meen what to doooooooo, see you when you se meeeeee peace;)



Vad jag har väntat!!

ÄNTLIGEN är det dags för alla serier att börja om, Nu ska jag krypa ner i sängen och se dom nya avsnitten av dessa två efterlängtade serier! :) xoxo

ska bli spännande att se vad oth har hittat på nu, jag trodde ju att dom skulle sluta efter säsong 6 men tydligen inte.. det hade iaf varit ett bra avslut men men lite störande bara att dom inte verkar kunna göra ett avslut, meen mer att se så jag ska inte klaga!:)


Igår var det ingen vanlig dag

Det var Silas 1-års Dag!
Så vi drog till piteå på kalas, tänk så stor du har blivit lillpalten♥


Silas & Jag, sommar 09

!!


Everybody was Kung Fu fighting

Dålig updatering men what to doooo... Jag hade iaf en toppen vecka & helg när jag drog söder ut gjorde även av med halva min lön på shopping.... Meen, de var det värt!;) Sen har det bara varit jobb osv, har legat sjuk sen i onsdags men nu är det på bättringsvägen!:) helgen blir lugn, ska till piteå imorgon och fira silas som blir 1 år, sötpalten! Såg föresten kung fu panda igår hahaha awesome film! Men nu ska jag fortsätta se what happens in vegas, Laaaater.

HOTTTI HOT HOT!!!



RSS 2.0