Underbar helg!

Det har varit sjukt bra väder hela helgen, och det känns som om hela min kropp håller på att brinna upp just nu, men jag älskar solen jag älskar värmen jag älskar sommaren och den är här nu!! Har varit hemma hos föräldrarna i helgen och bara solat och glassat, och idag badade jag för första gången i år hur skönt som helst! :D

Nu ska jag se film sen sova, kl 8 ringer lisa på då drar vi till skolan som ninjor för att starta kriget!! Stackars satiker som är i vägen för oss imorgon, det kommer bli BLÖTT!!! HEHEHEHEHE!!


Hoppstilen(?) HAHAHA!





Grattis igen på morsdag

Världens bästa mamma!


Happyface!

Alla skolarbeten är nu INLÄMNADE!!! Återstår bara att vi ska prata i fem min imorgon om våran apu, men det är bara att prata inga problem! Fyfaan vad skönt, nu kan jag andas ut nu slipper jag allt som har med skolarbeten att göra och om två veckor exakt tar jag STUDENTEN!! Nu ska jag träffa min mamma i stan och gå omkring där lite, sen hem och inte göra ett SKIT! :D vi ses!

I don't play your rules I make my own

Slutar halv tio på onsdagar så har varit en kort dag idag, varit på stan med lisa köpt lite grejjer bland annat en tröjja med bilden i det andra inlägget på!=) Sweet! Följde lisa till frissan, åt på frasses sen hem, städa, sen kom en annan lisa som testade och fixade några frisyrer  som jag ska ha på balen, och vi har en vinnare!! Skit snyggt kommer det att bli!!=) följde lisa hem testade några skor och fick se hennes sjukt grymma balklänning! sen hem sov i en timma, sett på tv, sitter här.. ja, det var i stort sätt min dag och nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sooova! hoppas ni har haft en bra onsdag! Over and out..



Trött

Jag är så spyless alla skolarbeten nu... tur att det bara återstår två uppgifter nu! Men nu vill jag ha helg, för i helgen är allting klart och jag ska bara SOVA! sen börjar festandet på Måndag: 16 dagar kvar nu, helt sjukt! ;D Nu blir det sängen.. Later

All I can do is keep breathing!

Jag har raderat alla inlägg, för jag behöver en ny start! Har tappat skrivandet totalt den senaste tiden, så nu börjar jag om från början, nu kommer min blogg att bli Awesome så, Enjoy.


RSS 2.0