Uppdatering helgen


Fredags var det party, med lite hockey! Vinst & utgång på station med amanda, men jag säger då det.. de där var den absoluta SISTA JÄVLA gången som jag går ut då det är 18... ursäkta men jag klarar inte av er!! Enda anledningen till varför jag ville in på station var att få träffa bagge, och det fick jag!! :D hehe!

Lördags tog jag och lisa oss lite vin hemma hos mig, pratade strunt och hade allmänt trevligt som vanligt! Vi drog ut en sväng på olles och träffade en fruktansvärt härlig person och en brandman, det var awesome!

Söndags låg jag i soffan med ett öga öppet och såg hockeyn men dom förlorade så där efter så var jag förbannad och min söndag var förstörd!

 

Jag & lisa myste till det under "Earth Hour"


The departed

Bra film, ögongodis, skön soffa & kladdkakeballerinas.. mår riktigt bra just nu!


bad boys are always catching my eye..

..I said the bad boys are always spinning my mind, Even though I know they're no good for me, It's the risk I take for the chemistry, With the bad boys always catching my eye, Bad Boys, Bad Boys!"

 


Keep on walking

Har varit och slängt omkring mig lite cv;n idag, håll nu alla era tummar på att det nappar någonstans.. annars så är jag jävligt taggad på norge & thailand men det är ett tag kvar.. kring den 20 augusti drar vi till norge och den 3 januari befinner vi oss i thailand för då börjar våran bartender utbildning i 4 veckor och sen får vi se vart vingarna bär mkt möjligt att det bir australien men det får vi se vi siktar iaf in oss på thai först och främst... ÅH VAD JAG LÄNGTAR!!! Men de är då det just nu befinner jag mig i kalla svergie hur mkt jag en vill till värmen.. later!


Mor & Dotter.....





HAHAHAHA!!!

Sunshine

Jävligt härligt väder idag, så vi grävde ner oss i en snödriva och glassade hela dagen. Älskar sånna här vinterdagar, dock så vill jag att sommaren ska komma så fort som möjligt!!! Nu ska jag göra lite nytta innan det blir dags för hockey, krossa krossa krossa!! Laaaater..

 


MAN sökes!!

Till denna heta hollywood brud Lisa Hunesjö!!


(ps, barnet på bilden är inte hennes)

En härlig brud på 20år gillar att festa, träna, vara med kompisar, resa, se världen, skoter & snowboard. Söker dig som har mörkt hår gillar att träna, är välbyggd (inte så viktigt, bara du blir det sen) snygg klädstil och omtänksam = en trogen jävel, san & rak! Gillar umgänge, framåt, är du blyg & omogen kan du sluta läsa nu. En som kan uppleva världen tillsammans med mig och inte är rädd för att binda sig inom 7 år. ÄR DU HAN? SÖK NU FÖR FAN INNAN DET ÄR FÖRSENT!!! KOMENTERA HÄR OM DU ÄR INTRESSERAD, JAG VET ATT DU ÄR DET! ;) 

Lisas Blogg!!

 

VA NU INTE BLYGA BOYS!!

 


Do you know where your heart is

Har just sett klart My Sisters Keeper, lite jobbig att se då man har tårar i ögonen hela tiden blir lite svårt att se då.. men den var riktigt bra, nä vafan nu börjar jag nästan gråta igen då jag tänker på den haha, men ni som inte sett den se den för det är verkligen en riktigt bra film!! Ska sätta på ett avsnitt av cougar town så jag får skratta lite och bli glad sen blir det sängen! Later..




Well, all i need is the air i breathe

..and a place to rest my head!"


Tisdag = Tv kväll!!!




Remember Me

Fan så bra film och så sjukt fin, både skratt och tårar i mängder, en av dom bästa filmerna jag sett helt klart!! SE DEN, NU PÅ EN GÅNG!

Och Robert Pattison, visst har jag varit "kär" i "Edward" men det är ju för att han varit vampyr och jag har egentligen inte alls tyckt att pattison är så särskilt snygg, men jag kan ju säga er gott folk att jag har ändrat min åsikt om den saken, han är inte snygg han är HET!!!! och "Edward" kan slänga sig i väggen, "tyler" (som pattison spelar) är min stora kärlek nu!! 

Nu känns det precis som vanligt efter en film som jag kärar ner mig i, jag får ont i hjärtat, känner mig krossad, ledsen, dumpad, tom.. jävligt konstig känsla iaf! Haha nä nu blir det sängen och ni kan ju gissa 3 gånger vem jag kommer att drömma om! later..




No-one can tear it apart

..Because a heart that hurts is a heart that works!"

Varit ute och sparkat med borack idag och det gick som uti bara helvete haha! Känns fruktansvärt skönt att våren verkar vara påväg, har ju nästan glömt bort hur gräs ser ut.. annars då? ja fan inte mkt letar jobb i sinne för att ha något över sommaren, till hösten blir det norge iaf sen utomland i månader.. mmmm längtar!! Ah fan nä det här var iaf ett halvhjärtat försök till att skriva ett inlägg bättre lycka nästa gång kanske. smell you later..





jävligt små plogkarmar i år måste jag säga...


RSS 2.0