Seeeeeya!

Nu drar jag söder ut en vecka, Gävle. Östersund! updateringar kommer om jag har tid och känner för det, annars må ni ha de! see you when you see me så att säga ;D over and out!



If God is a DJ Life is a dance floor Love is the rhythm

"You are the music.."

"blir dock lugnt för mig ikväll måste ju trots allt tänka på att det är en dag imorgon också!"
tss, vem försökte jag lura där? Hade jätte roligt igår på fridas avskedsfest, och när dom skulle börja rulla utåt så var det ju tänkt att jag skulle gå hem men så blev det ju inte, tänkte vafan sista kvällen med frida i stan såklart jag ska med!! så det blev utgång på station hade hur kul som helst! Sen gick jag och frida hem och slocknade i sängen och när jag vaknar upp kan jag inte röra mig pågrund av min rygg.. hur tänkte jag riktigt? men som sagt, sista kvällen med frida i stan då kan man ju fan inte balla ur!? Tack för kvällen igen den var både rolig och ledsam, jag kommer att sakna dig Frida men är jätteglad för din skull!! Liiite svartsjuk eftersom du ska flytta till min favorit stad Göteborg.... hoppas ni fattar att jag kommer att besöka er ofta!!! ;) VI SES!






Puss!





I'm gonna miss you like a child misses their blanket

Min rygg tar död på mig! imorse när jag vaknade kunde jag inte röra mig så fick rulla av sängen kunde inte böja mig ner eller nått fick fara tidigare hem från jobbet pågrund av smärtan bara att proppa i sig lite värktabletter för jag har inte tid att ligga hemma nu, måste städa och packa, göra mig klar inför kvällen ska nämligen på Fridas flytta alldeles för jävla långt fest! och det vill jag ju inte missa så det är bara att bita ihop, blir dock lugnt för mig ikväll måste ju trots allt tänka på att det är en dag imorgon också!

 

Jag & Frida, Sommaren 2008!

Lätt? Oh Hell NO

Åh, fyfan jag är alldeles svag i hela kroppen efter att ha släpat upp min nya soffa uppför alla mina JÄVLA trappor..  trodde jag var stark och att jag skulle orka den utan problem, hah... stackars johan som i stort sätt fick bära den själv! Tack för hjälpen du!=) Nu blir det att börja gymma för det här funkar ju fan inte! Nu ska jag iaf bara ta av den allt plast sen ska jag slänga mig i den och dricka en kall öl och vänta på Amanda! Kan ju slänga in en bild på soffan sen kanske.. Smell you later!


kolla bara vad stark jag tror att jag är? pftss..




whatever it is that you do

"you should do it with your head held high.."

Igår fikade jag på Waynés med Hedvig, Kicki & Hanna. Blev mycket prat om London, och vad som kommer hända nu, livet och allt det där. Igår var det 3 årsen som vi satt i handels, hade namn lekar och utflykter.. 3 årsen? Fyfan vad tiden går, till er som började ettan igår: TA VARA PÅ TIDEN! Vad som händer nu? det får vi se, det är spännande att leva. Igår kväll hängde jag med Sundqvist, där har vi en som snart tar sitt pick & pack och flyttar till Göteborg....! Jag vill med, men jag kommer sen!

På tal om allt det här så är det Fest och inget annat ikväll, någon slags farväl fest för oss 90:er som ska ut i livet.

Party Like A Rock Star



London

If i could go back

Har suttit och pratat med Cass över Facebook, och fyy vilket London sug jag fick.. fan jag längtar tillbaka! Sitter och tittar på bilder och lyssnar på musik som påminner, blir deprimerad! Är jävligt sugen på att hänga med Hedvig dit och jobba när hon drar dit, om inte annat så blir det ju att hälsa på!! 3 veckor var vi där, förstå hur mkt vi hann göra och vara med om, jobba, träffa sjukt mycket nya människor och oj vad jag saknar dom vi lärde känna... alla nya intryck ja allt kan hålla på och skriva hur mkt som helst.. ja fan de var en jävla upplevelse, men nu måste jag sluta blir för deprimerad, fast endå glad! Det var en lycklig tid i mitt liv som jag aldrig kommer glömma! See you when you see me, xoxo.











<3

There's always this one question that keeps me up at night

Godmorgon!?.. igår blev det bio med Amanda, Malin & Lisa vi såg Sommaren med Göran Den var KUNG, hehehe ja jag diggar ju dom där snubbarna!!! se värd..

Faan att jag aldrig ska ta mig upp ur sängen då jag är ledig, det är säkert fint väder ute också.. crap! Näe nu ska jag upp äta frukost och förflytta mig till soffan! ;) Ikväll ska vi se skräckisar!!! Like it!


Silas Ingnäs <3

It´s time!

Hur är det möjligt att det är den 13 augusti idag? kan nån förklara det.. ah, sommaren sa bara swoooch! Lite ångest över att det snart är höst, skolan börjar om men dit ska jag inte mer vad ska jag göra? jag har ju fortsatt jobb, men endå vem vet hur länge jag får stanna kvar? vill jag stanna kvar? blandade känslor inför allt just nu, men det blir nog bra till slut!

Vet inte hur jag ska sammanfatta min sommar, tror jag väntar ett tag för den är inte över en!! blir kanske i bilder eller så, alltid kul med lite pics ni lär ju märka så att säga! Nu blir det även mer bloggning från min sida, har verkligen inte haft tid eller lust för datorn i sommar, vem fan har det engentligen? Later...


RSS 2.0