Tåg!

Ikväll drar jag söder ut igen, GÄVLE/VALBO back in town 7 december!
See you when you see me! ;)


Hahaha, sexy!

Riktig uppdatering på väg.. snart!

Tänkte bara göra en snabb update och säga att jag lever och att P!NK VAR AWESOME JAG ÄLSKAR DEN KVINNAN!! Bilder och uppdateringar osv kommer, men har legat sjuk helga helgen legat i 39 graders feber inte kunnat äta prata eller dricka och har nu börjat tillfriskna och det enda jag vill göra nu är att ÄTA och inte sitta vid en dator, eftersom jag har haft/har en infektion i mina satans förbannade halsmandlar ursäkta språket men jag är så sjukt less dom nu när det är 4 gången som jag äter penicillin mot dom nu.. så nu ska dom bort om jag så ska måsta skära ut dom själv! Nu ska jag äta mat för det har jag inte kunnat göra på 4 dagar! peace..


Smakprov, P!nk - Funhouse 10/11-09 ♥

Inte så bra filmat av mig dock (lite skakis och satt/stod och dansade garanterat samtidigt så, hehe) och ljudet på min kamera är inte så bra, men här får ni en liten inblick på hur jävla awesome det var iaf! Hon gjorde en jävla show och den bästa jag någonsin sett! LOVE!


I am a rock star

...I got my rock moves!"

Vet ni vars jag och amanda drar ikväll?! STOCKHOLM, vet ni vem jag och amanda ska se imorgon kväll?! P!NK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Och jag är så sjukt taggad, ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN som vi har väntat det har varit så långt bort men nu är det imorgon, lite svårt att förstå att imorgon kommer jag att få se min idol, MIN GUD! OCH JAG KOMMER ATT GRÅTA OCH SKRIKA SÅ LÄNGE LUNGORNA BÄR! Men nu måste jag skynda iväg till jobbet och jobba till 17.00 sen hem och ta vårat pick och pack för we going to Stockholm, SÅ NI MÅ HA DE, PEACE!;)

GUD!


Halloween (Lördag)

Kvällen började med mat och fest på sjungande sen vidare till a-torp och sen avslutades kvällen med dans all night long på Balzac, Awesome night!! JAG VAR EN GROTTMÄNNISKA för er som inte fattade det....... ;)









Halloween (Fredag)

Riktigt trevligt i fredags med förfest hos mig och sen utgång på station, jävligt mkt folk och en sak är säker att jag överväger starkt att aldrig mer gå på station då det är 18.. Men annars var det en trevlig kväll!:)







RSS 2.0