Jag drömmer om Edward!

Såg ju Eclipse i natt, och om den var bra? OOJA! Den här var riktigt bra, den var sexig, spännande, vacker, och Edward lyckas alltid träffa rätt.. rakt i hjärtat!


I wanna be a billionaire so fuckin' bad.

Lördag, vi trodde aldrig att vi skulle orka men vi vaknade upp pigga så då bestämde vi oss för att dra på midsommartravet också, där var det kul kul!! Har som sagt haft en helt awesome helg! Men nu är jag helt slut.. känns verkligen i kroppen, jag tror jag börjar bli för gammal för att klara av en tre dagars haha.. men fan det är sommar!=) men nu blir det verkligen sängen för sömn behövs, imorgon är det jobb som väntar!! På återseende gott folk..







Midsommar!

Fredag, Midsommar firades hos angelica på brännan! Det var den bästa midsommar på länge, tack allihop!! Lunch, fem kamp, grillat, lekar, midsommarkransar, kubb, skratt, dans runt midsommarstången, sjukt jävla roligt helt enkelt och så bra som det bara kan bli!!!












Underbara helg!!

Har haft en så sjukt rolig helg!! Vi kan börja med torsdag, då började dagen med att jag och amanda stekte och fulade oss, drog till stensjön med lisa & malin drack lite och hade trevligt for till lanternan premiären och festade vidare, var en kul men konstig kväll haha!




Home

Efter resande hit och dit så har jag nu landat hemma i soffan, borta VÄLDIGT bra men hemma är hemma! Först så var jag som sagt i gävle (valbo) 6 dagar, sen körde vi bil ner till helsingborg (bjuv) och var där 3 dagar sen tillbaka till gävle och sist men inte minst hem! Jag har haft det hur bra som helst, men nu är jag helt slut efter många intensiva men väldigt roliga dagar!=) och SHOPPING I MÄNGDEER!! Och Helsingborg var en helt underbar stad, en vacker stad.

Att få träffa delar av familjen söderut är alltid underbart men tar i hjärtat då man lämnar dom igen, önskar alla vi kunde bo på samma ställe så man fick träffas oftare, men vi syns snart igen i augusti och då blir det fest gott folk!! Bilder osv kommer upp senare nu ska jag SOVA! peace out...


Helsingborg



Valbo!

Det första jag ser när jag kom till gävle igår var massor av studenter.. jag ville också vara med och skråla om att man är bäst i världen för att jag har tagit studenten, fast det har jag iofs gjort haha men jag vill skrika det igen jag vill ha på mig student mössan och låta hela världen veta hur jävla bra jag är som tagit studenten. Det är alltså 1 år sen nu som jag tog studenten, ETT ÅR!! Tiden går ju sjukt fort.. och jag skulle vekligen vilja återuppleva studenten igen, utan tvekan! Hoppas alla studenter tog vara på dagen/kvällen igår!!! Nu ska jag fortsätta jaga och leka med mina tre små söta systerbarn!♥ lateeeeer..
 



Hp3, fyfan vad vi är bra!



How to save a life

Fy och fan vilka sista avsnitt av greys anatomys säsong 6, jag har gråit förr till greys men det här... det här tog priset jag har suttit och dragit mig i håret, ätit upp fingrarna, stuttsat upp och ner på soffan & bokstavligen bölat så tårarna har sprutat, har aldrig gråit så mycket till greys som dom här två avsnittet fy & fan jag skakar nu och jag vill bara att nästa säsong ska släppas NUUUU! hur fan har dom tänkt att jag ska kunna vänta så länge på nästa säsong? fan hatar säsongsavslutningar..................


Jag ska måla hela världen lilla mamma!

Har målat i stort sätt hela dagen, min rygg värker!! Men snyggt kommer det att bli mitt sommarprojekt! Sen har jag även planterat en massa blommor och stökat på. Nu är jag helt jävla slut och ska äntligen lägga mig i min sköna säng och SOVA!! Btw, jag blev sjukt glad då jag tog en tripp in på swedbank, M-m-mm love skatteåterbäring!!
Imorgon drar jag söderuuuuuuut!!
=)


Just like a papercut...

...The little things hurt so much!"
Vet ni vad jag inte tål? folk som tar en för givet, mig tar man fan inte för givet!!

Det stora plusset för dagen var att jag handlade 3 par skor för 120 spänn!!
Hur värt?! jävligt värt!!! :D

Tittade nyss på balbilderna från ikväll.. åh, jag vill också gå balen, igen! och ta studenten, fanå vad jag bara vill göra om studenten och studentveckorna!!! jävla skit hoppas det regnar på eran student... nä nu ska jag inte vara sån, men jag säger då det, det var tider det, underbara tider! Njut studenter... NJUT!!

Balen 2009, Viktor & Jag.


29/6-10 23:59

Justeee, fan biljetterna är BOKADEEEE!!!
Behöver jag säga att jag LÄNGTAR?!

Hahaha, så jävla fuul!! you will never know bella, you will never know..!


Fly like you do it

..Like you're high. Like you do it. Like you fly. Like you do it. Lïke a women!"

Första gången jag var ut på mollys i lördags och jag måste säga att jag var lite skeptisk men fan det var rätt trevligt endå, bara folk far dit för jag kan ju inte påstå att det var sådär superduper mycke folk men drar folk sig dit tror jag det kan bli riktigt nice! Anyhow, kvällen började hos lena hade riktigt trevligt sen mollys där jag också hade riktigt trevligt, men slutet blev bara konstig! hahah men det är inte min historia att berätta så det hoppar vi över!;) Med andra ord så har det varit en kanon helg!!=) nu ny vecka nya äventyr drar söderut på torsdag men mer om det senare, natti natt & på återseende!

hittade två på bilder sen i lördags att dela med mig utav, hehe!


Jag har bestämmt mig!

Jag ska bli mörkhårig igen, inte svart och inte mörkmörk.. men inte blond!! Det känns konstigt att jag faktiskt engång har varit blond, att jag egentligen ÄR blond.. känns inte som jag, jag trivs verkligen inte. Mörkare ska jag bli.. måste bara få in lite mer pengar först! ;b


Love!

When I'm at the bus stop and you drive by in your mom's car, You tell me the bus already left. Cause you're my best friend. When I'm at the locker and my shirt's buttoned wrong, You tell me to fix it. Cause you're my best friend. Best friends tell you you got boogers on your nose. Best friends don't laugh when you wear your grandpa's clothes. Best friends tell you when you got Cheetos in your teeth. Best friends dont ring your doorbell then punch you in the chest. When those mean girls stole my pants and tied me to the front gate of the school You told the teacher I was out there Why? Cause you're my best friend! When Mr. Koocher's dog ran at me and bit me in the stomach You were playing football so you couldn't help but I know you would've Cause you're my best friend

Sisters by heart!♥

 


RSS 2.0